Inschrijven

Wilt u zich inschrijven voor een vaste ligplaats in De Peerenboomse Haven? Dat kan en is ook nog eens gratis. E-mail onderstaande gegevens naar info@depeerenboomsehaven.nl en u ontvangt een bevestiging van uw inschrijving. Pas op het moment dat u een ligplaats krijgt toegewezen, bent u een jaarlijks bedrag aan huur voor uw ligplaats verschuldigd. 

Houd u wel rekening met een wachtlijst en met het feit dat bewoners van Hank en Dussen voorrang krijgen bij toewijzing. We kunnen geen indicatie geven over wanneer u aan de beurt bent of hoe lang de wachtlijst is. Het toegewezen krijgen van een ligplaats is namelijk afhankelijk van wanneer er iemand op gaat zeggen en hoe groot de betreffende boot en ligplaats zijn. Daarnaast komt het ook wel eens voor dat iemand nog wel op de wachtlijst staat en door ons benaderd wordt voor een ligplaats, maar dan geen interesse meer heeft. Dus… inschrijven op onze wachtlijst heeft altijd zin, want als uw gegevens niet bij ons bekend zijn, dan kunnen we u zeker niet benaderen bij een vrijgekomen ligplaats. 

 

Naam

Adres

Postcode / Woonplaats

Telefoonnummer

E-mailadres

Geboortedatum

Naam en type boot

Lengte, breedte en diepgang boot

Registratienummer boot

Registratienummer motor

 

Na het aanleveren van bovenstaande gegevens wordt u op de wachtlijst geplaatst en ontvangt hiervan bevestiging via e-mail. Zodra u in aanmerking komt voor een ligplaats zal er via e-mail of telefoon contact met u worden opgenomen. Let op: geef eventuele wijzigingen in e-mailadres, telefoonnummer of grootte van uw boot dus wel aan ons door, om zo teleurstelling over het mislopen van een ligplaats te voorkomen.